Malatyalıların Konut İhtiyacına Destek: Er'den Çaba ve Yardım!

Malatyalıların Konut İhtiyacına Destek: Er'den Çaba ve Yardım!
Er, Malatyalıların sürekli konutlara kavuşmaları için büyük bir çaba gösteriyor, destek olmaya devam ediyor.

Er, İkizce Mahallesi'nde bulunan İkizce Konteyner Kent'te ikamet eden vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların karşılaştıkları sorunları ve dileklerini dinledi.

Konteyner kentte yaşayan bireylerin her birine ayrı ayrı sorular yöneltti. Ayrıca, TOKİ tarafından yapılan konutların mevcut durumu hakkında da bilgi verdi.

Her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirten Er, “Depremin yaralarını hep birlikte saracağız, bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Malatya’nın ayağa kalkması için ilgili kurumlarla, bakanlıklarla sürekli iletişim halindeyiz. Tek gayemiz Malatya’mızın bir an evvel ayağa kalkmasıdır. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile sık sık görüşüyoruz. Bu nedenle bir ayağımız sürekli Ankara’da, her şey vatandaşımızın daha huzurlu ve güvenli yaşayacağı yeni konutların inşası için” ifadelerini kullandı.

er2.webp

Er, Malatyalıların sürekli konutlara kavuşmaları için çaba sarf ettiklerini söyleyerek,“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren 6 Şubat depremlerinde tahrip olan Malatya’mızın ihyası için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Konteyner kenetlerimizdeki hemşerilerimizi de sık sık ziyaret ediyoruz. Varsa bir talep ve istek dinliyoruz. Hemşerilerimizin hiç endişesi olmasın birinci önceliğimiz sizlerin konteynerlerden önce kalıcı konutlarınıza geçmesi olacaktır. Allah’a çok şükür güçlü bir devletimiz güçlü bir hükümetimiz var. Devletimiz, hükümetimiz ve yerelde belediyelerimiz bütün imkânlarıyla sizlerin yanındadır” diye konuştu.

er3.webp

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir