Yeni Kırma ve Eleme Tesisiyle Yatırımlar Hızlanıyor

Yeni Kırma ve Eleme Tesisiyle Yatırımlar Hızlanıyor
Başkan Geçit, üretim tesislerindeki çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirterek yatırımların hızlanacağını vurguladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, İŞGEM'deki üretim faaliyetlerini ziyaret etti. Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerinde gerçekleşen incelemelerde, modern tesislerde üretilen yüksek standartlı ürünlerle güçlü yatırımlar yapacaklarını belirtti.

Yeşilyurt'taki alt ve üst yapı projelerinin vatandaşlara hızlı ve etkin bir şekilde ulaşması için çaba gösteren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Akın ve Mehmet Cüreoğlu ile birlikte Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerinde çalışmaları yakından takip etti. Tesisi ziyaret ederek, yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

kum.webp

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin her köşesinde gerçekleştirilen saha çalışmalarında kullanılan asfalt, beton kilit taşı ve diğer malzemelerin üretildiği tesislerin, Yeşilyurt'un yeniden yapılanma ve planlama sürecine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

kum1.webp

Kendi tesislerinde ürettikleri malzemelerle sağlam ve kalıcı yatırımların altına imza atacaklarını belirten Başkan Geçit, sıcak asfalt ve yüzey kaplamasıyla birlikte kilitli taş ve sınır taşı üretiminin dışa bağımlılığını sona erdirdiklerini ve saha çalışmalarını hızlı ve verimli bir şekilde yürüttüklerini ifade etti.

"Yatırımlarımızı Hızlandıracağız"

Üretim tesislerindeki faaliyetlerin tam gaz devam ettiğini belirten Başkan Geçit,“İŞGEM şirketimizin bünyesinde üretim faaliyetlerine aralıksız devam eden Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerimiz sayesinde saha çalışmalarında kullandığımız malzemeleri kendi tesislerimizde üretiyoruz. Belediye bütçemizi kâra geçiren bu tesislerimiz, ilçemizin yeniden imar ve inşası adına başlattığımız çalışmalara büyük katkılar sağlayacaktır. Kaliteli ve nitelikli alt yapı malzemelerle güçlü yatırımlarına altına hep birlikte imza atacağız.Mahallelerde ki sorunlarımızı daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmuş olacağız. Üretim tesislerimizde alın teri dökerek çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir