''Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor'' Projesi Toplantısı Yapıldı

''Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor'' Projesi Toplantısı Yapıldı
Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan Antrenörlerle ''Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor'' Projesi Toplantısı yaptı.

Toplantıya Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Spor Uzmanları ve antrenörler katıldı. Toplantıda “Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor” adlı projenin hedefleri, 2019 yılı planlanması ve hedefleri anlatıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ‘Gençlik ve Spor Bakanlığımızın belirlediği stratejiler doğrultusunda yereldeki uygulamalarımızı sporun tabana yayılarak daha geniş kitlelere ulaşması gerekmektedir. Diğer taraftan Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 81 il de uygulamaya koyduğu projeleri ilimizde en iyi şekilde uygulayarak vatandaşlarımızı yararlandırmaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 21 Ocak 2019 Pazartesi gününden itibaren tüm illerde okul çağındaki çocuk ve gençlerimizi sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasında ebeveynlerin rolünün öneminden hareketle, spor aracılığı ile çocuk aile ilişkisinin geliştirilmesi “Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor” adlı proje kapsamında Çok Amaçlı Spor Salonu ve Beydağı Gençlik Merkezi Spor Salonun’da 7 / 24 spor yapmak isteyen vatandaşların hizmetine açıldı. Siz deneyimli antrenörlerimizin nezaretinde bu salonlarımız da tüm yaş gruplarına sağlıklı ve bilinçli spor yapmaları için türlü desteği göstereceğinizi umuyor hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ın konuşmasının ardından toplantı sonunda antrenörlerin sorunları dinlenerek karşılıklı görüş ve öneriler istişare edilerek toplantı sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir