2022 Dünya Kupası F Grubu maçında Kanada ile karşı karşıya geliyor

2022 Dünya Kupası F Grubu maçında Kanada ile  karşı karşıya geliyor

Belçika, Ahmed Ben Ali Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Batshuayi'nin golüyle 1-0 kazandı. Kanada ekibi, maçın 9. dakikasında VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. Penaltıyı Bayern Münih'in kilit isimlerinden Alphonso Davies kullanacak. Davies'in şutu, Courtois'nın golü geçersiz sayıldı ve takım geride kalmaktan kurtuldu. İlk yarı sonuna kadar bu skorla devam eden karşılaşmada 44. dakikada  Batshuayi'nin golüyle Belçika 1-0 öne geçti.

İlk yarı sonunda Belçika 1-0 önde.

ATIBA YANA GELİYOR, LARIAN OYUNDAK Kanada'nın ilk 11 maçına çıkan Beşiktaş'ta oyuncu Atiba Hutchinson'ın yerine 58. dakikada  Ismael Kone oyuna girdi. Beşiktaş'ın yıldızı 39 yıl 288 günle Dünya Kupası tarihinin en yaşlı kupa sahibi oldu. Öte yandan o vbet dönemde Kanada'da yapılan bir başka oyuncu değişikliğinde Junior Hoilett'in yerine Beşiktaş'ın eski forveti Celer Larin oyuna girdi. Öte yandan Hatay Sports Canada takımından Sam Adekube 74. dakikada yedek kulübesinden indi. Belçika ekibi Galatasaray'dan Mertens  yedek kulübesinden gelerek maçı bitirdi.Bu mücadelenin ardından  F Grubu'na 3 puanla başlayan Belçika ekibi 1. sıraya yükseldi. Kanada ilk maçta gol atamadı. Belçika, gruptaki ikinci maçında Fas ile karşılaşacak. Kanada kozunu Hırvatistan ile  paylaşacak. İspanya ile Kosta Rika, 2022  Dünya Kupası E Grubu maçında Katar'da karşı karşıya geliyor. Al Thumama Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İspanya 7-0 kazandı.

İspanya'nın farklı skorlarla kazandığı bu maçta sonuç öncesi bir olay yaşandı.

TRT spikeri Cüneyt Ersan, maçın devamında İspanya'nın 7-0'lık galibiyetini şöyle anlattı: "Şimdi siz düşünün sayın seyirciler, 1 gol olursa". Maç Beşiktaş mı?" sorusunu sorar. Oyun spikeri Ersan'ın  bu sözlerin iyi niyetle söylenmediğini kanıtlamak için vbet giriş yeterli olduğunu söylediğinde gülümsemeden edemedi. Bu sunumda Beşiktaş taraftarları tepki gösterdi. Ulusal kanal TRT'de yapılan bu büyük hata Spiker Cüneyt Ersan'a yönelik tepkiler özellikle sosyal ağlarda çığ gibi büyürken, Beşiktaş Çarşılı taraftar grubu  da sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Çarşı örgütünden Cüneyt Ersan'ın görevden alınmasını isteyen açıklama; Beşiktaş'a bu kadar saygısızlık edin, uluslararası bir oyunda onunla dalga geçmeye çalışın.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir