ADYÜ Destekleme Vakfı genel kurulunu yaptı

ADYÜ Destekleme Vakfı genel kurulunu yaptı
Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı, 2018 Yılı 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.Adıyaman Üniversitesi Turizm Uygulama Otelinde gerçekleştirilenGenel Kurul toplantısına ADYÜ Destekleme Vakfı Başkanı Üniversite Rektörü Prof....

Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı, 2018 Yılı 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Adıyaman Üniversitesi Turizm Uygulama Otelinde gerçekleştirilenGenel Kurul toplantısına ADYÜ Destekleme Vakfı Başkanı Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ile vakıf üyeleri katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurulda Vakıf Sekreteri Mehmet Ali Pektaş tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu ibra edildi. İleriki dönemde yapılacak olan çalışmalar ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulan genel kurulda geçici divan başkanlığını eski Milletvekili Ahmet Doğan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gürbüz, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Aydın ve İş Adamı Abidin Orhan Tohumcu yaptı.

Genel Kurulda konuşan Rektör Prof. Dr. Gönüllü, hizmet, destek ve yardım amacıyla kurulan ADYÜ Destekleme Vakfının hızla hedefe doğru ilerlediğinin altını çizerek, "Vakfımızı canlı tutmaya çalışıyoruz. Burada önemli olan sayılar değil gönül büyüklüğüdür. Böyle bir vakfa her zaman ihtiyaç vardı. Göreceksiniz zaman sizlere minnettar olacaktır. Biz bugün varız, yarın yokuz. Ancak bu kurumlar hep kalıcıdır. Önemli olan bunları güzel bir şekilde, iyi yerlerde teslim etmektir" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir