Ağbaba'dan A Spor ve Uluç'a Tepki

Ağbaba'dan A Spor ve Uluç'a Tepki
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,spor programında Yeni Malatyaspor kulübüne ve futbolcularına hakaret eden Hıncal Uluç'a 'Kendi küllerinden yeniden doğup , büyük başarılara imza atan bir Anadolu takımını övmek yerine yermeyi tercih eden kişiler bizim gözümüzde yok hükmündedir' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, A Spor Kanalı’nda yayınlanan 9O’A programının yorumcularından Hıncal Uluç’un, geçtiğimiz pazartesi akşamı oynanan Fenerbahçe- Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Evkur Yeni Malatyaspor’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

“MALATYASPOR’A LAF ETMEK MALATYA’YA LAF ETMEKTİR ”

Uluç’un programda dile getirdiği “Aslında beni sevindiren Fenerbahçe’nin kazanması değil, aslında beni mutlu eden Malatya’nın kaybetmesi. Futbolu bu kadar çirkinleştiren ve bu kadar kötü oynayan bir takımın hiç kimseyi yenmeye hakkı yok. Böyle bir şeye kimsenin hakkı yok” ifadelerinin tüm Malatyalıları rencide ettiğini kaydeden Veli Ağbaba, “Hiç kimse Malatyalıların ortak değeri olan Yeni Malatyaspor’a hakaret edemez. Yeni Malatyaspor Süper Lig’in en istikrarlı ve başarılı takımlarından biridir. Kendi küllerinden doğup, süper ligde başarılı sonuçlar almaya devam etmektedir. Kendisine spor yorumcusu diyerek ekranda ahkam kesenler, bu takımın hangi şartlarda, hangi yokluklarla tırnaklarıyla kazıyarak bu noktaya geldiğini unutmamalıdır. Kendi küllerinden yeniden doğup , büyük başarılara imza atan  bir Anadolu takımını övmek yerine yermeyi tercih eden kişiler, sadece takıma değil o  takımın taraftarlarına da, takımın şehrine de hakaret etmektedir.Bu kişilerin Malatyalıların gözünde gözünde yok hükmündedir.A Spor kanalı Malatyaspor’a ve Malatyalılara yapılan bu hakaretten dolayı mutlaka özür dilemelidir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir