AK Parti Adayı Bayram Taşkın ANESİAD Malatya Şubesini Ziyaret Etti

AK Parti Adayı Bayram Taşkın ANESİAD Malatya Şubesini Ziyaret Etti
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, ANESİAD Malatya Şubesi'ni ziyaret ederek kalıcı konut ve çarşı projelerini anlattı.

AK Parti'nin Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, seçim kampanyası kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmasının ardından ANESİAD Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. ANESİAD Malatya İl Temsilcisi Mehmet Emin Doğaner ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Taşkın, kalıcı konut ve yeni çarşı projelerinin hızla devam ettiğini vurgulayarak, devlet ve milletin el ele vererek Malatya'nın gelişimine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

“YIKMAYA DEĞİL YAPMAYA GELİYORUZ”

Rezerv bölgesi ilan edilen Kışla caddesiyle ilgili bilgi kirliliği yaşandığını aktararak, seçimlerin hemen sonrasında bir yıkımın söz konusu olmayacağını ifade eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın,

“Rezerv alanı ilan edilen bölgelerde çalışmalar olacak ama bölgedeki esnaf kardeşlerimiz mağdur edilmeden bu çalışmalar sürdürülecek. Daha bir modern İnönü ve Kışla caddesini esnaf kardeşlerimizle buluşturacağız. Yıkmaya değil yapmaya geliyoruz" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir