AK Parti Malatya Adayları Hazır

AK Parti Malatya Adayları Hazır
AK Parti, Malatya’da aday belirleme süreciyle alakalı faaliyetlerini tamamlarken, büyükşehir için verilecek isim merakla bekleniyor.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 10 ilde yerel seçim faaliyetlerinin tamamlandığını bildirdi. Çelik, adayların açıklanma tarihinin ertelenebileceğini ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçim çalışmalarıyla alakalı gazetecilere açıklama yaptı.

Aday belirleme sürecinin sürdüğünü söyleyen Çelik, 10 ilde çalışmaların tamamlandığını aktardı. Diğer illerde çalışmaların devam edeceğini belirten Çelik, adayların duyurulmasının gecikebileceğini de sözlerinde belirtti.

Çelik, açıklamasında,

“Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı. Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Sakarya, Gaziantep, Malatya ve Trabzon görüşmeleri yapıldı. Diğer illerle de bu çalışmalar devam edecek. Takvimde bir esneme olabilir. Bir revizyon yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik’in gerçekleştirdiği açıklamanın sonrasında Malatya Büyükşehir Belediyesi ve 13 ilçe için kimlerin aday gösterileceği merak konusu olmaya devam ediyor. Malatya’da anket çalışmalarında mevcut belediye başkanı Selahattin Gürkan ile eski milletvekili Öznur Çalık’ın isimleri yer alırken, sürpriz bir adayın çıkabileceği iddiası devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir