Akşener Siyasi Hayatını Sonlandırdı!

Akşener Siyasi Hayatını Sonlandırdı!
Meral Akşener ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde hedeflerine ulaşamayınca eleştirilere maruz kaldı. Ancak Akşener, gelecekteki genel başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

Meral Akşener ve çevresi, 31 Mart yerel seçimlerinde arzu ettikleri sonuca ulaşamayınca İYİ Parti içinde eleştirilere maruz kaldı. Ancak İYİ Parti lideri Akşener, gelecekteki genel başkanlık seçimlerinde tekrar aday olmayacağını duyurdu.

Akşener'in açıklamasında dikkat çeken noktalar şu şekilde oldu;

30 yıllık siyasi deneyimim boyunca, ülkemizin geleceği, milletimizin huzuru ve devletimizin iyiliği için kararlar aldım. Bireysel çıkarları bir kenara bırakıp ahlaki değerleri ve Türkiye'nin ihtiyaçlarını önceledim. Aldığım her kararın doğruluğu zamanla kanıtlandı. Her zaman sorumluluğumu üstlendim ve bedellerini ödedim. İYİ Parti'nin geleceğini teminat altına almak için aday olmamamızın amacı, siyasi kutuplaşmayı sona erdirerek ülkemize yeni bir seçenek sunmaktı. Her türlü zorluğa göğüs germeye hazırdık ve aldığımız kararların sorumluluğunu üstlendik. Seçim sonuçlarına razıyız çünkü İYİ Parti, Türkiye'nin geleceği için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır.

Akşener'in İstifa Açıklaması

aksener.jpg

aksener-1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir