Alan, "Elazığ'a hizmet etmek için burada olduk'

Alan, "Elazığ'a hizmet etmek için burada olduk'
Elazığ'a hizmet etmek için burada olduklarını belirten İdris Alan, arkadaşlarıyla beraber yine her platformda yer alacaklarını söyledi.Dün Elazığ TSO yönetim kurulu seçimi yapıldı. Seçimde mevcut başkan İdris Alan ile Asilhan Arslan...

Elazığ’a hizmet etmek için burada olduklarını belirten İdris Alan, arkadaşlarıyla beraber yine her platformda yer alacaklarını söyledi.

Dün Elazığ TSO yönetim kurulu seçimi yapıldı. Seçimde mevcut başkan İdris Alan ile Asilhan Arslan yarıştı. Arslan, yapılan seçimle Elazığ TSO’nun yeni başkanı oldu. Bugün basın toplantısı düzenleyen İdris Alan açıklamalarda bulundu.

Seçimi kazanan Asilhan Arslan’a başarılar dileyen İdris Alan, “Zaten arkadaşımız basın açıklamasında yapacaklarını anlattı. 4 sene uzun bir süre değildir. Göz açıp kapayıncaya kadar gelip gider. İnşallah söylediklerini gerçekleştirir. Gerçekleştirdiği zaman alkışlamasını da biliriz. Neticesinden Elazığ’da bir kanaat önderiyiz. Bir STK’mız olacak. Bunların takipçisi olacağımızdan vatandaşlarımızın şüphesi olmasın” dedi.

Elazığ TSO’yu 705 bin 650 TL ile teslim aldıklarını aktaran Alan, “Şuan itibariyle genel bütçemiz 1 milyon 559 bindir. Burada oturduğumuz süre içerisinde 1 milyon 600 bine yakında borç ödedik. Aynı zamanda burada konferans salonu ve teşhir merkezini yaptık. Bu teşhir merkezine Kalkınma Ajansından 800 bin TL hibe aldık. 1 milyonda yine biz kendi bütçemizden harcadık. Burada bir liranın hesabını yaptık. Makam arabasına bile binmedim. Makam arabasına binseydim belki de 3 sene içerisinde onun hesabı 400 bin lira olurdu. Biz burada doğru düzgün yemek bile yemedik. Elazığ’a hizmet etmek için burada var olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Bu bizim dirilişimize vesile olacaktır. Ben arkadaşlarımla beraber yine her platformda olacağımızı ifade etmek istiyoruz. Seçim süreci boyunca televizyonlar çıkmadım ve yalan vaatlerde vermedim. Yapabileceğim şeyleri söyledim. Ama arkadaşımız çıktı ve birşeyler söyledi. İnşallah yapar. Yapmaması içinde hiçbir neden yok"diye konuştu.

Meclisin kararı ile 2. Organize Sanayi Bölgesine 500 bin lira ödediklerini de anımsatan Alan," Meclis kararı olmasa biz bu parayı ödeyemeyiz. Meclis kararlarımız da buradadır. 2. İŞGEM’e 300 bin lira para ödedik. Yine bunlarda meclis kararlı ile oldu” diyerek bilgi verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir