Ali Aslan'ın Yönettiği Filmde Depremzedelere Destek

Ali Aslan'ın Yönettiği Filmde Depremzedelere Destek
Malatyalı yönetmen Ali Aslan, film gelirinin bir kısmını depremzede ailelere destek için kullanacaklarını belirtti; filmin galası Malatya'da yapılacak.

Güzel aktris Aslı Bekiroğlu, Ali Aslan'ın yönettiği ve çekimleri Malatya'da gerçekleştirilen "Mendebur" adlı filmde birçok ünlü oyuncuyla birlikte rol aldı. Film, ünlü sinema oyuncularının yer aldığı bir kadroya sahipti ve çekimleri doğal bir plato olan Arapgir ilçesinde gerçekleştirildi. Yapımcılığını DESAM yapım ve işadamları Cihan Dündar ile Mustafa Aslan üstlendi.

asli.jpg

6 üniversite öğrencisinin kış kampı yapmak amacıyla bir araya geldikleri süreci anlatan filmin Arapgir'deki çekimleri 24 gün boyunca devam etti.

Filmin kadrosunda ise ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu, Ahmet Kayakesen, Cem Özer, Selahattin Taşdöğen, Şevki Doğan, Hakan Eksen, Barış Ali Çeliker, Tuncay Gençkalan, Negar Pashei, Ömer Konakcı ve Ali Biricik yer alıyor.

Malatyalı yönetmen Ali Aslan, filmin gelirinin bir kısmını depremzede ailelere ve çocuklara destek için kullanacaklarını belirtti. Ayrıca, Aslan, filmin galasının Malatya'da düzenleneceğini ifade etti. "Mendebur" adlı filmin tamamı Malatya'da çekilmiş olup, 31 Mayıs'ta sinemalarda gösterime gireceği duyuruldu.

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun Malatya'daki çekimler sırasında sergilediği sempatik tavırlar dikkat çekmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir