Malatya’nın Turgut Temelli Caddesi’nde sabahın erken saatlerinde yaşanan olay, bir anda trajediye dönüştü. İddiaya göre Yunus Akçelik, sokakta karşılaştığı M.A.T., F.Ç., İ.K. ve İ.Ö.K. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen sözlü tartışma, fiziksel şiddete dönüştü.
Dört kişi tarafından darbedilen 38 yaşındaki Yunus Akçelik ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Hastanede Hayatını Kaybetti
Ağır yaralı halde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Akçelik, acil serviste tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Akçelik’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
4 Şüpheli Gözaltında
Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, olaya karıştıkları belirlenen 4 şüpheliyi kısa sürede gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı.
Sokakta Güvenlik Endişesi: “Her An Her Şey Olabilir”
Mahalle sakinleri, olayın yaşandığı bölgede zaman zaman benzer kavgaların meydana geldiğini belirterek, daha fazla güvenlik önlemi alınması gerektiğini dile getirdi. “Sadece yürüyen bir adamın canı alındı,” diyen bir vatandaş, kent merkezinde artan şiddet olaylarından duyduğu endişeyi dile getirdi.