Arapgir Belediyesi, Doğalgaz Altyapı Çalışmaları Nedeniyle Zarar Gören Alanları Yeniliyor

Arapgir Belediyesi, Doğalgaz Altyapı Çalışmaları Nedeniyle Zarar Gören Alanları Yeniliyor
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, doğalgaz alt yapı çalışmaları kapsamında tahrip olan alanların yenilenme sürecinin devam ettiğini belirtti.

Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2020'de Berenge Mahallesi İpekçi Sokak'ta 1400 metrekarelik karo taşı döşeme işlemi gerçekleştirdi. Ancak bu yıl yapılan doğalgaz alt yapı çalışmaları sırasında hasar gören alanların yenilenme çalışmaları devam ediyor.

sokak.webp

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, projeye ilişkin açıklamasında şunları dile getirdi:“İlçemizin tarih ve kültür anlamında önemli bölgelerinden birisi olan İpekçi Sokak’ın eski görünümüne kavuşması için ekiplerimiz özveri ile çalışmalarına devam ediyor. 2020 yılında gerçekleştirdiğimiz çalışma ile 1400 metrekare karo taşı döşeyerek hizmete sunduğumuz sokakta, alt yapı çalışmaları sonrasında tahribata uğrayan kısımların yenileme çalışması için ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yenileme çalışmalarını tamamlayıp sokağımızı eski görünümüne kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir