Ayağı Kayan Şahıs Kayalıktan Murat Nehri’ne Düştü

Ayağı Kayan Şahıs Kayalıktan Murat Nehri’ne Düştü
Muş merkeze bağlı Eralan köyü civarından geçen Murat Nehri kıyısındaki kayalık alanda balık tutmaya çalışırken dengesini kaybedip suya düşen Abdülkadir Süzme boğularak vefat etti.

Merkeze yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan Eralan köyünün Şehitlik mevkiine arkadaşlarıyla birlikte giden Abdulkadir Süsme , Murat Nehri'nde balık tuttuğu esnada dengesini kaybederek kayalıktan suya düştü. Olayın etkisiyle şoka giren arkadaşları kimseye haber veremezken, o sırada oradan geçen trenin makinisti suyun üzerindeki cesedi görmesi sonucunda istasyona anons verdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık çalışanları yönlendirildi. Sudan çıkarılan Süzme, sağlık çalışanlarının çabalarına rağmen olay yerinde vefat etti.

Treni kullanan makinistin anonsu sonrasında bölgeye gittiğini aktaran istasyon çalışanı Yadigâr Yılmaz, Süzme'nin arkadaşlarının şoka girdiğini söyleyerek, "İstasyondan hareket ettikten iki dakika sonra istasyon şefi beni arayarak, "Az önce giden trenin makinisti anons geçti, bir ceset suyun üzerinde" dedi. Ben de hemen kızımı ve amcamın oğlunu aradım ve olay yerine vardığımızda 3 genç şoka girmiş şekilde bağırıyorlardı. Ne olduğunu sorduğumda amcalarının oğlunun boğulduğunu söylediler. Bana yeri tarif ettiler. Suyun akış yönünü kontrol ederek aşağı indim ve orada omuzlarından iki taşın arasını sıkıştığını gördüm. Hemen 112 çağrı merkezine haber verdim. Olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi" şeklinde açıklama yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir