B. B. Erzurumspor : 1 - E. Yeni Malatyaspor : 0 (İLK YARI SONUCU)

B. B. Erzurumspor : 1 - E. Yeni Malatyaspor : 0 (İLK YARI SONUCU)
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Jasmin Scuk'ın penaltıdan attığı golle ilk yarıyı Evkur Yeni Malatyaspor karşısında 1-0 önde kapattı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda saat 13.30'da başlayan maçı hakem Halil Umut Meler yönetiyor.

Temsilcimiz, ligde geride kalan 14 haftada 23 puan topladı ve haftaya altıncı sırada girdi. Sezon başından bu yana 14 puanı hanesine yazdıran Erzurumspor ise 14. sırada haftayı tamamladı.

Kendi evinde Akhisarsporla berabere kalan ve Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Etimesgut Belediyespor'u 2-0 yenen Yeni Malatyaspor, deplasmandan da galip gelerek konumunu korumak istiyor.

Öte yandan Malatya ekibinde kart cezalısı olan Boutaib, Guilherme ile sakatlıkları bulunan Adem Büyük, Ömer Şişmanoğlu ve Issar Dia bu karşılaşmada forma giyemiyor.  

MaçtanDakikalar

45’ Maçın ilk yarısı 1-0 sonuçlanıyor

45’ Evkur Yeni Malatyaspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Murat Akça geçiyor.

45’ Murat Akça, Gilles Sunu tarafından faulle durduruluyor. Evkur Yeni Malatyaspor, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

45’ Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Auremir Dos Santos ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

45’ Ceza sahası içinde topla buluşan Eren Tozlu, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Ibrahim Sehic kurtarıyor.

45’ Sağ çaprazdan Issam Chebake ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

45’ Sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kaleyi çaprazdan gören bir noktada bulunan Emrah Başsan için yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.

44’ GOOOLL!! Jasmin Scuk penaltıdan attığı golle takımını öne geçiriyor.

42’ Evkur Yeni Malatyaspor takımında Danijel Aleksic, sarı kart görüyor.

41’ Evkur Yeni Malatyaspor takımında Danijel Aleksic faul yapıyor.

39’ Rakip ceza sahası önünden İbrahim Akdağ ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

37’ Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Eren Tozlu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

31’ Evkur Yeni Malatyaspor takımının orta yuvarlakta kazandığı serbest vuruş için topun başına Murat Akça geçiyor.

31’ İbrahim Akdağ – Murat Akça mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Evkur Yeni Malatyaspor lehine faul kararı veriyor.

30’ Ahmed Ildiz, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

28’ Emrah Başsan sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada topla buluşuyor ancak öncesinde yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.

26’ BŞB Erzurumspor takımından Emrah Başsan ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

26’ BŞB Erzurumspor, Emrah Başsan ile serbest vuruş kullanacak.

25’ İbrahim Akdağ önemli bir gol poziyonunu değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

25’ Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Emrah Başsan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

25’ Emrah Başsan ile BŞB Erzurumspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

24’ BŞB Erzurumspor takımından Özer Hurmacı sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

24’ BŞB Erzurumspor, Özer Hurmacı ile köşe vuruşu kullanıyor.

21’ BŞB Erzurumspor takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Jasmin Scuk.

21’ Ahmed Ildiz ile Gilles Sunu arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ahmed Ildiz. Yarı alanın ortalarından BŞB Erzurumspor takımı oyuna başlayacak.

21’ Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Issam Chebake ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

20’ Evkur Yeni Malatyaspor, Murat Akça ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

20’ Murat Akça, Gilles Sunu tarafından faulle durduruluyor. Evkur Yeni Malatyaspor, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

20’ BŞB Erzurumspor, Lokman Gör ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

19’ Mitchell Donald ile Leo Schwechlen arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Mitchell Donald.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede BŞB Erzurumspor takımı oyuna başlayacak.

19’ BŞB Erzurumspor, Egemen Korkmaz ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

18’ Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Gilles Sunu, Sadık Çiftpınar tarafından faulle durduruluyor.

18’ Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Sadık Çiftpınar kullanacak.

17’ Emrah Başsan ile Ahmed Ildiz arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Emrah Başsan.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Evkur Yeni Malatyaspor takımı oyuna başlayacak.

16' Ceza sahası içinde topla buluşan Emrah Başsan, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Fabien Farnolle kurtarıyor.

16' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Özer Hurmacı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

16' BŞB Erzurumspor, Özer Hurmacı ile köşe vuruşu kullanıyor.

16' Taylan Antalyalı tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

15' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Michael Pereira ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

15' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Danijel Aleksic sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

15' Evkur Yeni Malatyaspor, Danijel Aleksic ile köşe vuruşu kullanıyor.

14' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Danijel Aleksic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

14' Evkur Yeni Malatyaspor takımının korner bayrağına yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Danijel Aleksic geçiyor.

13' Korner bayrağına yakın bir noktada topla buluşan Eren Tozlu , Özer Hurmacı tarafından faulle durduruluyor.

13' Danijel Aleksic, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

11' BŞB Erzurumspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Auremir Dos Santos geçiyor.

11' Evkur Yeni Malatyaspor takımında Rahman Buğra Çağıran orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde faul yapıyor.

10' BŞB Erzurumspor, Lokman Gör ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

10' Taç çizgisine yakın bir yerde Lokman Gör, Eren Tozlu tarafından faule maruz kalıyor.

9' Evkur Yeni Malatyaspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Rahman Buğra Çağıran.

9' Michael Pereira, İbrahim Akdağ tarafından faulle durduruluyor. Evkur Yeni Malatyaspor, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

6' BŞB Erzurumspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Egemen Korkmaz.

6' Eren Tozlu ile Egemen Korkmaz arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Eren Tozlu. Taç çizgisine yakın bir bölgede BŞB Erzurumspor takımı oyuna başlayacak.

5' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Michael Pereira sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

4' Evkur Yeni Malatyaspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ahmed Ildiz.

4' Eren Tozlu, Egemen Korkmaz tarafından faulle durduruluyor. Evkur Yeni Malatyaspor, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

3' Emrah Başsan rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

3' Ceza sahası içinde topla buluşan Özer Hurmacı, sol çaprazdan vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

3' Özer Hurmacı ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

SAAT: 13.30

HAKEM: Özgür Yankaya

YAYIN: beIN SPORTS HD1

 

BB ERZURUMSPOR: Sehic, Auremir, Egemen, Lokman, Leo, İbrahim, Scuk, Emrah Başsan, Taylan, Özer, Sunu

YEDEKLER : Hakan Canbazoğlu, Hakan Arslan, Stephane Acka, Tolga Ünlü, Moussa Kone, Erhan Çelenk, Osman Şahin, Lennart Thy, Ridge Munsy, Siphiwe Tshabalala

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

 

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Chebake, Murat Akça, Sadık, Buğra, Murat Yıldırım, Donald, Ahmed İldiz, Pereira, Eren, Aleksic

YEDEKLER : Abdulsamed Damlu, Sincere Seth, Arturo Mina, Mustafa Eskihellaç, Sulley Muniru, Berkan Durdu, İkbal İpek, Erkan Kaş

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir