Battalgazi ve Darende'de 3 Büyüklüğünde Deprem Oldu

Battalgazi ve Darende'de 3 Büyüklüğünde Deprem Oldu
Malatya Battalgazi ve Darende'de 3 büyüklüğünde deprem. Herhangi bir olumsuz durum rapor edilmedi.

Dün, saat 12.23'te Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaşanan 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından, Battalgazi ve Darende ilçelerinde de bir deprem meydana geldi.

Doğanşehir'deki deprem, merkezde hissedilmedi, ancak kısa süreliğine ilçede panik ve korkuya sebep oldu. Battalgazi ve Darende ilçelerinde yaşanan ikinci depremle birlikte, bölgedeki endişe ve tedirginlik arttı.

Doğanşehir'deki depremin ardından, bu sefer saat 14.18'de Yeşilyurt merkezli 2.9 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Deprem, kent merkezinde de hissedildi.

19 Şubat'ta yaşanan üst üste depremlerden sonra, 20 Şubat'ta da Malatya'da sarsıntılar devam etti. Gece saat 00.11'de Battalgazi ilçesinde meydana gelen 3 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti ve kent merkezinde de hissedildi. Bu durum, bölgedeki endişe ve tedirginliği artırdı.

Battalgazi ilçesindeki depremin ardından, kısa bir süre sonra saat 00.43'te Darende ilçesinde 3 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Deprem, yerin 7 kilometre altında meydana geldi ve herhangi olumsuz bir durum yaşanmadığı bildirildi.

Darende'deki bu depremin öncesinde ise, Kahramanmaraş Pazarcık'ta saat 00.27'de 2.2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Bölgedeki sarsıntılar, halk arasında endişe ve dikkatle takip edilmeye devam etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir