Battalgazi'de Kırsal Alanlara Yönelik Hizmetler Sürüyor

Battalgazi'de Kırsal Alanlara Yönelik Hizmetler Sürüyor
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde kış aylarının başlamasıyla birlikte, yol bakım çalışmaları şehirden kırsala doğru yönelik olarak artış gösterdi.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çolakoğlu ve Çolaklı Mahalleleri'nde toprak yolu sertleştirme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin kış aylarında sorun yaşamamalarını sağlamak amacıyla yapılan çalışma kapsamında, Çolakoğlu Mahallesi'nde 6 kilometrelik, Çolaklı Mahallesi'nde ise 4 kilometrelik stabilize yol düzenlemesi gerçekleştirildi.

MAHALLELİYE KALİTELİ HİZMET

İlçenin her köşesinin ulaşılabilir olması ve vatandaşların bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için durmadan çalıştıklarını ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,

“Her alanda vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırabilmek için daha fazla ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Yol yapımı süreçlerinde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda anında müdahalede bulunarak yaşanabilecek sıkıntıları önlüyoruz. Daha önce birçok mahallemizde gerçekleştirdiğimiz gibi bugün iki mahallemizde 10 kilometrelik stabilize yol serimi çalışması yaptık. Bu bölgelerde yaşayan insanlarımızın olumsuz etkilenebilecekleri yağmur, çamur gibi durumlardan muzdarip olmasını istemiyoruz. Çalışmalarımıza her mahallede, nerede ihtiyaç varsa hızla sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir