Belirsizlik Tehlikesi: Kahramanmaraş'ta Rezerv Alanlarının Durumu

Belirsizlik Tehlikesi: Kahramanmaraş'ta Rezerv Alanlarının Durumu
Kahramanmaraş'ta depremlerin ardından rezerv alanlardaki belirsizlik endişe yaratıyor; Milletvekili Ağbaba, mağduriyet yaşanmaması çağrısı yapıyor.

Milletvekili Ağbaba, Kahramanmaraş depremlerinin ardından büyük hasar gören bölgelerde rezerv alanların belirsizliğinin devam ettiğine dikkat çekti.

“ Malatya’da seçimden önce rezerv alan hakkında verdikleri sözler unutuldu. Seçim geçti 180 derece döndüler” ifadelerini kullanan Ağbaba şu şekilde konuşmasına devam etti:“Daha önce 'Planlı ilerleyeceğiz' dedikleri rezerv alan esnafın mağduriyeti ile devam ediyor. Seçimden önce bazı yerleri ziyaretimizde “Sami Bey, TOKİ ile bu işleri daha çabuk yürütür” diye laf söylediler. Yapılan çalışmalar ortada. Ben bu sorunları takip edeceğim. Rezerv alan ilan edilmişse eyvallah yapsınlar ancak esnafı mağdur etmeden yapılmalıdır. Seçimden önce verilen sözleri biliyoruz.” dedi.

Milletvekili Ağbaba, rezerv alanlardaki en büyük sorunun belirsizlik olduğunu vurgulayarak, planlanan faaliyetlerde vatandaşların ve esnafın mağdur edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir