Benzeri görülmemiş bir düşman tehlikesi

Benzeri görülmemiş bir düşman tehlikesi

Arda Güle, Şubat 2019'da sadece Fenerbahçe'nin değil Türk futbolunun da geleceği olarak görülüyordu. Anlaşmaya göre Başkent, genç yeteneklerin %20'sinin haklarını elinde tuttu. Arda parlayarak Avrupa devlerini geride bıraktıktan sonra şampiyonluk yükselişte. Gençlerbirliği, haklarını istediği takıma satabilecek güce sahip. Sarı Lacivertliler, eski rakiplerinin müdahalesinden korkarak hızlı hareket etti. Ali Koç ile Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş uzun görüşmelerin ardından anlaşmaya vardı.

Buna göre Fenerbahçe, Arda'nın ifadesinin %20'sini almak için Rossoneri'ye 2.5 milyon € ödeyecek. Ayrıca Premier Lig'de mücadele eden ve küme düşme hattında yer bulan Gençlerbirliği'nin de kiralık olarak yedekleneceği anlaşıldı. İki taraf arasındaki vizebet anlaşmanın bir an önce yürürlüğe girmesi umut ediliyor. Spor Toto Superliga kadrosunda yer alan Yukatel Kayserispor, Antalya kampı hazırlıklarını sürdürüyor. Devre arasında yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürdü.

Gustavo Campanharo, takım içinde  birlik ve beraberliğin iyi olduğunu ifade ederek, "Takımımızdaki atmosfer çok iyi. Antrenmanlarda da çok çalıştık. Bu çaba bizim için çok önemli." Hazırlık maçı yaptık. Bence harika bir oyun oynadık. Takımdaki atmosfer çok iyi. Takım arkadaşlarımızla çok eğlendik. Bu çaba ligin geleceği için çok önemli. Sorunsuz bir şekilde süreci atlatıp ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” dedi. Türkiye Engelliler Curling Ligi Şampiyonası Kocaeli  Belediyesi ve Türkiye  Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde yapılıyor. Sivas, Erzurum ve Kocaeli illerinden katılım sağlandı.Yarışma 6-7 Aralık tarihlerinde  Kocaeli Darıca ilçesi Spor Müdürlüğü Darıca Gençlik Merkezi'nde 2 gün süreyle gerçekleştirildi.

Kazananların açıklanması

Katılan takımlar 2 sporcudan oluşmakta olup bay ve vizebet giriş bayan karışık takımlardan oluşmaktadır. Yarışmaya Kocaeli Sporda Me Too Tekerlekli Sandalye Curling Takımı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tekerlekli Sandalye Takımı, Sivas Şekerspor Takımı ve Kulübü Okçuluk Sporcusu Sivas, Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü katıldı. Finaller Sivas ve Kocaeli'de oynandı. Kadınlarda Kağıtspor 1., Sivas Gençlik Spor Kulübü 2., Ben Buradayım, Tekerlekli Sandalye Salon Curling Takımı 3., Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü 4. oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir