Beşiktaş, Dünya Kupası çalışmaları nedeniyle ara verdi

Beşiktaş, Dünya Kupası çalışmaları nedeniyle ara verdi

Kartal, eğitimine Nevzat Demir'in tesislerinde devam ediyor. Takım, ilk 13 lig maçının 6'sını kazandı. Beşiktaş puan tablosunda 8. sırada. Öte yandan siyah beyazlı ekipler transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yurt içinde ve yurt dışında pek çok isim Beşiktaş'la anılıyor. 10 20 yaşındaki  Adil Aouchichhe, Ligue 1'de Lorient için oynuyor ve Beşiktaş'ı takip edecekti. Siyah Beyazlı ekiplerin, NKoudou ve Masuaku'nun 1.81m futbolcularını da temsil eden Sport Cover Management ile temasa geçtiği söyleniyor. Haberde "Türk takımı Aouchichiche'yi geleceğe yatırım olarak görüyor" ifadesi kullanıldı. Aynı bölgede forma giyen Dele Alli'nin de oynayamayacağına dikkat çekildi. Oyuncu, Fransa 20 Yaş Altı takımında oynuyor. Fransız, Lorient'e sezon derbibet başında Saint-Etienne'den ücretsiz transferle katıldı. Bu oyuncunun piyasa değeri 3 milyon euro civarında. Ocheche bu sezon 3 maça çıktı. Beşiktaş'ta yönetim, Şenol Güneş'in isteği üzerine yarı zamanlı çalışmaya erken başladı.

Bu durumda Beşiktaş'ta takviye düşünülen her pozisyon için detaylı liste hazırlanırken bazı adaylar şimdiden kilo almaya başladı. Bunlardan biri de 28 yaşındaki Danimarkalı futbolcu Casper Höjer. Sable Club'ın vizyonuna son günlerde  giren sol bekin adı  teknik heyet ve yönetim nezdinde giderek daha fazla önem kazanmaya başladı. Hoyer, Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın önerisiyle mercek altına alındı. Beşiktaş kulübü scoutları tarafından hazırlanan raporu inceleyen Şenol Güneş ve siyah beyazlı yönetim, Höjer'i onayladı.

Sol bek pazar araştırması yapar. 15 maçta 2 gol attı ve 8 asist yaptı Edinilen bilgiye göre siyah beyazlı yönetimin, oyuncunun kulübü Sparta Prag'dan derbibet giriş gelen teklif için rakamları hazırlamasıyla meşgul olduğu belirtilmelidir. Danimarkalı futbolcu hakkında önümüzdeki günlerde somut adım atılması bekleniyor. Bu sezon Sparta Prag formasıyla  15 maça çıkan Caspar Geyer, 2 gol 8 asistle dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu ayrıca bir sol kanat oyuncusu olarak da gelişebilir. 1994 yılında Sparta Prag'da dünyaya gelen Geyer, defans pozisyonunda görev yapıyor. Höjer 184 cm boyunda ve 80 kg ağırlığındadır. Danimarkalı savunma oyuncusu sol ayağını kullanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir