Besni Küçük Sanayi Sitesi esnafının masa tenisi heyecanı

Besni Küçük Sanayi Sitesi esnafının masa tenisi heyecanı
Adıyaman'ın Besni ilçesinde 6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri ve Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında küçük sanayi sitesi esnafları arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi.Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü...

Adıyaman’ın Besni ilçesinde 6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri ve Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında küçük sanayi sitesi esnafları arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizesinde Küçük Sanayi Sitesi esnafları masa tenisi oynadı. Sanayi sitesinde belirli iş yerlerine kurulan masa tenisi ile sanayi sitesi esnafları günün yorgunluğunu ve stresini attı.

Etkinlikte Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, masa tenisi oynayan esnaflara günün anısına madalya takdim etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl 6 Nisan’da organize edilen Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri kapsamında Besni Küçük Sanayi Sitesine masa tenisi kurarak esnaflara masa tenisi oynattık. Amacımız masa tenisini ve sporu geniş tabanlara yaymak. Bu amaçla sanayi sitesi esnaflarımızla birlikte farkındalık yaptık. İlçe Kaymakamımız Ahmet Gencer ile kurum müdürleri ve protokol bize destek olarak esnaflarımızla da masa tenisi oynadı. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe Besni Kaymakamı Ahmet Gencer’in yanı sıra kurum ve kuruluş müdürlerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir