'Bir Meslek Bin Umut' Projesi ile işsiz gençler iş sahibi olacak

'Bir Meslek Bin Umut' Projesi ile işsiz gençler iş sahibi olacak
Akçadağ Muhtarlar Derneği tarafından hazırlanan 'Bir Meslek Bin Umut' Projesi ile işsiz gençler çeşitli kurslar sayesinde meslek sahibi olacak.

Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, dernek olarak bir süre önce İç İşleri Bakanlığı Dernekler İdaresine sunulan ’Bir Meslek Bin Umut’ projesinin bakanlık tarafından kabul gördüğünü belirterek, proje için 40 bin TL bütçenin onaylandığını söyledi. Projenin amacı hakkında bilgiler aktaran Gönültaş,"Dernek olarak geçtiğimiz yıl Muhtarlar Eğitim Projesini başarıyla tamamladık. Bu yılda ikinci bir projemiz olan ’Bir Meslek Bin Umut’ Projesini hayata geçiriyoruz.’Bir Meslek Bin Umut’ projesi kapsamında ilçemizde yaşayan ve meslek sahibi olamayan gençlerimize yönelik gerçekleştireceğimiz proje içerisinde özellikle bayanlara yönelik Hat Sanatı kurslarımız olacak. Kursların tamamlanmasıyla birlikte sergilerimiz açılacak. Daha sonra kursa katılan kursiyerlerle ve muhtarlarımızın aileleriyle birlikte yaklaşık bir hafta sürecek olan Çanakkale gezi programı düzenlenecek” ifadelerini kullandı.

Göreve başladıkları günden bu yanan ilçede birlik ve beraberliğin tesisi için çalıştıklarını söyleyen Gönültaş, "Bu tür sosyal projelerle insanlarımıza katkı sunmak önceliğimiz oldu. Bu minvaldeki çalışmalarımıza devam edeceğiz, önceliğimiz ülkemiz, öncülüğümüz ilçemiz" diye konuştu

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir