Bolvadin'de "Kent Buluşmaları"nın ilki yapıldı

Bolvadin'de "Kent Buluşmaları"nın ilki yapıldı
Bolvadin Belediyesi tarafından son 4 yıl içerisinde gerçekleştirilen faaliyetleri içeren 'Kent Buluşmaları' toplantılarının ilki yapıldı.AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı...

Bolvadin Belediyesi tarafından son 4 yıl içerisinde gerçekleştirilen faaliyetleri içeren "Kent Buluşmaları" toplantılarının ilki yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı ve yönetimi, Bolvadin İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehri Çınar Kupal ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Halil Uysal ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantıda belediye hizmetleri anlatıldı. Video gösteriminin ardından söz alan Belediye Başkanı Fatih Kayacan, "Yaptığımız her çalışmada toplum ve birey haklarını korumayı şiar edindik. İsraftan kaçınarak, öz kaynaklarımızı değerlendirme konusunda hassas olduk. Faaliyetlerimizde bize destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ömer Dayı ise "AK Parti hükümeti döneminde pek çok sıkıntılar sona erdirilmiştir. Artık diğer ülkeler karşısında dimdik duran, haklarını koruyan bir Türkiye vardır. Bu yeni Türkiye’dir. Her alanda reformlar yapılmış, hantal devletten, milletine hizmet veren bir sisteme geçilmiştir. Darbeler dönemi sona ermiş, içeride ve dışarıda tüm terör örgütleri ile zaferle sonuçlanan mücadele eden bir ülke haline gelinmiştir" ifadelerini kullandı.

Son konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven de "Teşkilat olarak belediyelerimizin başarılı çalışmalarını her zaman teşvik ettik ve destekledik. Bizler hizmeti milletin ayağına götürülmesi gerektiğine inanan bir anlayışa sahibiz. AK Parti olarak milletin hizmetkârı olduğumuzun bilincinde hareket etmeliyiz. Çalışmalarımızı bu anlayışla devam ettirmeli ve her zaman milletin sesine kulak vermeliyiz" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir