Bugün Ülke Genelinde Yaygın Yağışlar Bekleniyor

Bugün Ülke Genelinde Yaygın Yağışlar Bekleniyor
Bugün ülke genelinde yağışlar yaygın olacak, herkesin şemsiyesini yanına alması iyi olabilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesine göre, ülke genelinde parçalı ve bulutlu hava hakim olacak. Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yağışların, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Sinop, Kastamonu, Çorum, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Şırnak bölgelerinde zaman zaman yoğun olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Sinop, Kastamonu, Çorum, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Şırnak bölgelerinde yer yer yoğun olması bekleniyor. Bu durumda oluşabilecek olumsuz etkilere karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yoğun rüzgar ve ulaşım sorunları gibi) vatandaşların dikkatli ve önlemli olmaları gerektiği konusunda uyarı yapıldı.

İşte Sarı Kod Verilen İller...

Adana, Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Kars, Kahramanaraş, Tunceli, Şanlıurfa, Batman, Ardahan, Osmaniye

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir