Bulanık Myo Müdürü Yuca Bilicanspor Kulübü’ne Ziyarette Bulundu

Bulanık Myo Müdürü Yuca Bilicanspor Kulübü’ne Ziyarette Bulundu
Muş'un Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İrşad Sami Yuca, beraberindekilerle Bulanık Bilicanspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Doç. Dr. İrşad Sami Yuca, beraberindeki Hukuk Büro Yönetim Başkanı Dr. Öğretim Görevlisi Feryat Alkan, Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Latif Candemir ve Sosyal Hizmetler Bölümü Öğretim Görevlisi Bekir Altıok ile Bulanık Bilicanspor Kulübü Başkanı Veysi Yılmaz ve kulüp yöneticilerini ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Yuca, 15 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan yeni sezon öncesi Bilicanspor Kulübü yetkilileri ile bir araya gelerek, Bilicansporlu taraftarların rahat ve huzurlu bir sezon geçirmeleri hususunda neler yapabileceklerini görüştüklerini ifade etti. Yuca, "Bulanık'ta kurumlarla diyalogumuz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde devam etmektedir. Şehrimizi ve üniversitemizi diğer kurumlarla işbirliği yaparak daha ileriye taşımaya gayret etmekteyiz. Vizyonumuz değişim ve dönüşümün öncüsü bir MYO olmaktır. "Birlikte başarmak, kapsayıcılık, paydaş odaklılık, paylaşımcılık, sürdürülebilirlik ve sürekli iyileştirme" hedefinde kurumumuzu yönetmeye ve Bulanık halkıyla bütünleşmeye gayret ediyoruz. Bu anlamda Bulanık'taki kamu kurumlarını, dernekleri ziyaret ediyoruz. Bulanık'ta kurumlarla diyologumuz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde devam etmektedir. İlçemizi ve MYO'muzu diğer kurumlarla işbirliği yaparak daha ileriye taşımaya gayret etmekteyiz. Bulanık'ın ve hepimizin ortak paydaşı olan Bilicanspor'un başarısı için Bulanık MYO olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Şimdiden takımımıza başarılar dileriz" şeklinde konuştu.

Ziyaretin kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyleyen Kulüp Başkanı Veysi Yılmaz ise "İlçemizde yeni göreve başlayan Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sami Yuca ve öğretim görevlilerinin kulübümüzü ziyaret etmesi bizleri oldukça memnun etti. Yetenekli ve nitelikli genç futbolcuların doğru eğitim metotları, bilimsel ilkeler ışığında yetişmesi, Bilicanspor Kulübü'nün uzun süreli ve sürdürülebilir başarı hedefleri arasında yer almaktadır. Müdürümüzün spora ve özellikle futbola olan yakın ilgisi, takımımız ve taraftarımızın üzerinde olumlu katkıları olacaktır. Kendisine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bulanık Myo Müdürü Yuca Bilicanspor Kulübü’ne Ziyarette Bulundu

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir