Çalık, ''31 Mart'ta Akçadağ'ın elini güçlendirelim''

Çalık, ''31 Mart'ta Akçadağ'ın elini güçlendirelim''
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Akçadağ'da Mustafa Kırteke, büyükşehirde Selahattin Gürkan, Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekilleri olarak bizler, sizlerin emrinizdeyiz. Sizden arzu ve isteğimiz Cumhur İttifakı'na tam destek vermenizdir" dedi.

Milletvekili Çalık, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında temaslarını Akçadağ İlçesi'nde sürdürdü.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke ile birlikte Bölüklü, Gölpınar, Doğu, Kömekavak, Karapınar, Dedeköy, Aydınlar Mahallerini ziyaret etti.

Milletvekili Çalık, ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Muhtarlarım, muhtar adaylarım iktidarımızın, cumhurbaşkanımızın Akçadağ'a yapmış olduğu hizmetleri biliyor, desteklerini veriyor. Şimdi yapılması gereken en önemli şey, Akçadağ Belediye Başkanı olarak Cumhur İttifakı adayı Mustafa Kırteke'yi Allah nasip ederse seçeceğiz. Mustafa Kırteke başkanımızla birlikte Akçadağ'ın her yerini karış karış geziyoruz, eksikleri tespit ediyoruz. 31 Mart'tan sizlerin oyları ve dualarıyla Mustafa Kırteke'yi belediye başkanı seçiyoruz. Akçadağ'da Mustafa Kırteke, büyükşehirde Selahattin Gürkan, Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekilleri olarak bizler, sizlerin emrinizdeyiz. Sizden arzu ve isteğimiz Cumhur İttifakı'na tam destek vermenizdir" ifadelerini kullandı.

31 Mart'ta AK Parti ve Cumhur İttifakı'yla 'durmak yok yola devam' diyeceklerini ifade eden Çalık, "Türkiye üzerinde oynanan oyunları iyi biliyorsunuz. Bu oyunların bozulması için hepinizden istirhamım 31 Mart'ta Akçadağ'ın elini güçlendirmenizdir. Akçadağ'ın elini güçlendirmeniz için üçlü sac ayağımız var. Birinci ayak; Akçadağ Belediye Başkanımız Allah nasip ederse Mustafa Kırteke olacak. İkinci ayağımız; Allah nasip ederse Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olacak. Üçüncü ayağımız; Türkiye'ye hizmet eden, ümmetinde lideri olan Recep Tayyip Erdoğan olacak. Mustafa Kırteke'yle, Selahattin Gürkan'la, Recep Tayyip Erdoğan'la, 'durmak yok yola' devam edeceğiz" diye konuştu.

'Biz hepimiz Türkiye'yiz' diyen Çalık,: "Türk'üyle Kürt'üyle, Alevi'siyle Sünni'siyle, Çerkez'iyle biz beraberce Türkiye'yiz. Hizmet yaparken, 'bana yüzde 25 oy vermiş, bana yüzde 75 oy vermiş' diye bakmadan biz hizmetleri sizlerle buluşturduk" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Sıtmapınarı'ndaki Cumhur İttifakı seçim bürosunu ziyaret ederek teşkilatla bir araya geldi.

Çalık, Akçadağ'ın hem iktidar partisinden hem de Cumhur İttifakı'ndan hem de cumhurbaşkanından asla vazgeçmeyeceğini ifade ederek, "Malatya'nın gelişmeye açık en önemli ilçesi Akçadağ. Üçüncü büyük ilçesi olmaya aday. Hippoterapi merkeziyle, Sultansuyu Hara'sıyla turizm ve sağlık merkezi olmaya aday. Akçadağ, ticaret ve yatırım merkezi olmaya aday. Başkan adayı da bir işadamı; hızlı, etkin çözüm üretecek birisi. Bürokratik engelleri en hızlı şekilde aşacak bir isim. Kısa bir süre kaldı. Gece gündüz çalışarak, Mustafa Kırteke ipi göğüsleyecek" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir