Çapa Motoru Hırsızlarına Suçüstü Yapıldı

Çapa Motoru Hırsızlarına Suçüstü Yapıldı
Hanımınçiftliği Mahallesi'nde, "çapa motoru" olarak bilinen tarım aracını iten 2 kişi, mahalle bekçilerinin dikkatiyle yakalandı. Bekçiler, şüphelilerin çelişkili ifadeleri üzerine hırsız olduklarını tespit etti.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde Hanımınçiftliği Mahallesi'nde meydana gelen olayda, mahalle bekçileri tarafından çaldıkları bir tarım aracını iten 2 şüpheli yakalandı. Bekçilerin dikkati sayesinde şüphelilerin çelişkili beyanları ortaya çıktı ve aracın çalıntı olduğu tespit edildi. Zanlılar, Battalgazi Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından F.B. ve H.B.T. isimli şüpheliler, çalıntı aracı satın aldıklarına dair sahte belge düzenledikleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Soruşturma sonucunda satışı yapan kişinin Bursa'da yaşayan otizmli A.E.K. olduğu belirlendi. Zanlılar, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın detaylarına ilişkin polis ve bekçi birimleri tarafından yapılan işbirliği, hızlı ve etkili bir çözüm sağlandığını gösterdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir