CHP’li Yıldız, “Malatya Adaylarımızı Konuşacak”

CHP’li Yıldız, “Malatya Adaylarımızı Konuşacak”
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Malatya’nın Cumhuriyet Halk Partisi’nin adaylarını konuşacağını ifade ederek iddialı konuştu.

Yıldız, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler çerçevesinde 5 Aralık Salı günü itibariyle aday adaylığı başvurularının tamamlandığını ifade etti.

Başvuruların sona ermesinin sonunda aday tespitine yönelik faaliyetlere başladıklarını kaydeden Yıldız,

“Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki süre içerisinde yeni işbirliklerine gidecek. Yerelde birçok siyasi partide ilçe ilçe değişmek üzere işbirliklerimiz olacak ama biz CHP olarak en büyük işbirliğini Malatya halkıyla yapacağız. Malatya halkının tüm renkleriyle temsil edildiği bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yıldız, mevcutta Arapgir, Arguvan ve Hekimhan ilçelerinin yanında Malatya’da daha çok ilçeyi kazanacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Büyükşehir ve ilçelerde önümüzdeki günlerde açıklayacağımız ve Malatya kamuoyunda büyük heyecan uyandıracak adaylarımız olacak. Anket çalışmalarımız ve kamuoyu yoklamalarımız sürüyor. Bu seçimlerde Malatya, Cumhuriyet Halk Partisi’nin adaylarını konuşacak. Malatya, CHP’nin projelerini konuşacak. Bu konuda iddialıyız. Parti mutfağında yürüttüğümüz büyük bir çalışmamız var. Genel merkezden Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin ile İzmir Milletvekili Ednan Arslan Malatya’da aday adayları ile görüşerek, saha çalışması yapıyorlar. En doğru adayı tespit etmek bizim için önemli, Malatyalıların yaralarına proje üretebilecek adaylarla seçime gideceğiz. Birçok belediyeyi kazanacağız.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir