Danimarka temsilcisi Sönderjyske'den ödünç

Danimarka temsilcisi Sönderjyske'den ödünç

Aldığı ve bu sezon başında referansını 2 milyon avroya satın aldığı Amerikalı forvetten büyük bir kar elde etmeye hazırlanıyor. Beşiktaş FK yönetim kurulu üyesi Fırat Fidan, TFF Başkan Yardımcısı Nüket Küçükel Ezberci'yi ziyaret etti. Beşiktaş FK Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Türkiye Futbol Federasyonu Beylerbeyi Yerleşkesi'nde TFF Başkan Yardımcısı Nüket Küçükel Ezberci'yi ziyaret etti.

Fidan ve Ezberci, Türk kadın futbolunun sorunlarını ve gelecekte olası ortak projeleri ele aldı. Ziyaretin sonunda Fırat Fidan, Ezberci'ye Beşiktaş Vodafone takımı oyuncularının imzaladığı formayı hediye etti. 19. Toto Süper Lig. Beşiktaş, ilk haftasının 14 Ocak Cumartesi günü A. Konyaspor ile karşılaşacak hazırlıklarına devam ediyor. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta hazırlıklarına 14 Ocak Cumartesi günü Arabam.com Konyaspor tudorbet deplasmanıyla devam ediyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman, kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Başkan Yardımcısı Emre Kocadağ'ın ardından yaptığı antrenman, ısınma ve pas tatbikatları ile başladı.

Mini kale müsabakasının hemen ardından diziliş dar alanda taktik çift kale müsabakası yaptı. Hazırlıklarını tamamlayacak olan siyah-beyazlı ekip, yarın saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket edecek özel uçağa tudorbet giriş  binerek Konya'ya gidecek ve kampa girecek.  13 Ocak Cuma günü dünyada ve Türkiye'de oynanacak maçlarla heyecan devam ediyor. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? Vole Youtube kanalından yorumcu Uğur Karakullukçu, Beşiktaş hakkında yorum yaptı.

Weghorst olayı utanç verici. Okumadan imzalar mısın? Sözleşmeyi Emirhan imzaladı. Çocuklar için bir feragatname var. Piyasa hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Dele Alli'den kurtulmaya çalışıyorsun, çıkış maddesi yok. Bir sözleşme imzaladınız mı? Bu ne, benimle dalga mı geçiyorsun! Aboubakar ile bir rehberiniz yok, bir sözleşme imzalıyorsunuz ama yine de başka seçeneğiniz yok. Her proje Beşiktaş'a karşı mı olacak? Bir sözleşme bile  okumuyor musun? Altyapı oyuncusu yetişir, takıma gelir, bir bakarsınız daha 1 yıllık kontratı var. Serdar Saatçi gibi bir şirketten normalde alacağınızın yarısı veya üçte biri ile ayrılıyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir