DASK Poliçelerinde Yeni Dönem

DASK Poliçelerinde Yeni Dönem
Depreme karşı en etkili mali tedbirlerden biri olan Zorunlu Deprem Sigortası'nın Tarifesi'nde konutlar için sunulan teminat miktarları güncellendi.

Depreme karşı en etkili finansal tedbirlerden biri olan Zorunlu Deprem Sigortası'nın Tarifesi'nde konutlar için sağlanan teminat tutarları güncellendi. Bu güncelleme ile Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında verilen teminat miktarlarının artırılması, poliçe yenileme süreçlerinin desteklenmesi ve mevcut sistemdeki vatandaşlara daha sağlam bir mali güvence sunulması hedefleniyor.

MİKTARLAR İKİ KATINA ÇIKTI!

Zorunlu Deprem Sigortası Tarifesinde yapılan değişikliklerle birlikte Betonarme yapılar için 3 bin 16 TL olan inşaat birim metrekare maliyet tutarı, 6 bin TL’ye yükseltildi. Ayrıca, 1 Ocak 2024 itibariyle yeni poliçelerdeki teminatlara enflasyon koruması eklenmiştir.

Tüm vatandaşlarımızı evlerini Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında güvence altına almaya, süresi dolan poliçelerini yenilemeye ve daha güçlü bir mali güvence elde etmek için teminatlarını güncellemeye davet ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir