Deprem İzlerini Silecek, Projeleri Hayata Geçecek

Deprem İzlerini Silecek, Projeleri Hayata Geçecek
AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, göreve gelir gelmez deprem izlerini silmek ve hazır projeleri hayata geçirmek için hazır olduklarını belirtti.

AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er ile Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, Başharık Mahallesi'nde halkla bir araya geldi.

Sami Er, Malatya'yı kısa sürede geliştireceklerine dair söz vererek, göreve başladıkları anda çalışmalara hızla başlayacaklarını ifade etti.

Çarşının da yine ilk etapta 1,5 yıl gibi bir süre zarfında biteceğini ama gerçekleşen görüşmelerle bu süreyi 1 seneye çektiklerini hatırlatan Sami Er,

“Allah'ın izniyle verdikleri söze göre Emlak Konut bir yıl içerisinde çarşımız ayağa kalkacak. Çarşımız ayağa kalktığı zaman, insanımızın moral ve motivasyonu da düzelecek. Hiçbir tereddüdünüz olmasın, biz işimiz gücümüz Malatya diyoruz.” dedi.

Göreve geldiklerinde öncelikle Malatya'daki deprem hasarlarını tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini vurgulayan Sami Er, aynı zamanda bir dizi projenin de hazır olduğunu belirtti. Uzun yıllara dayanan belediyecilik deneyimlerini vurgulayarak, bu projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir