Depremdeki Direnciyle Dikkat Çekiyor!

Depremdeki Direnciyle Dikkat Çekiyor!
Malatya'nın hizmet ve yatırım bakımından daha az öne çıkan mahallelerinden biri olan Yeşiltepe, depremde sergilediği dirençli performansla aniden öne çıktı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesindeki 230 metrekare üzerindeki iki katlı müstakil ev, 2 milyon 400 bin TL fiyatla satışa çıkarıldı. Mahkeme tarafından satışa sunulan evin bulunduğu arsanın imara açık olduğu belirtiliyor.

Malatya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından düzenlenen satış ihalesi, 22 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Mahkemenin satışa çıkardığı bu taşınmaz hakkındaki diğer bilgiler ise şöyle:

Malatya İl, Yeşilyurt İlçe, Yeşiltepe Mahalle, 3470 Parseldedir. Taşınmaz üzerinde, iki katlı, betonarme yığma yapı tarzında yapılmış, doğalgaz kombi kaloriferli her katında birer bağımsız bölüm bulunan, her katı 130,00 m2 alanlı, Üç oda, bir salon, mutfak, banyo, lavabo, vc, balkondan oluşan mesken bulunmaktadır. Meskenlerin iç kapıları ahşap, yağlı boyalı, balkon kapıları ve pencereleri pvc çift camlı, duvarlar plastik boyalı, ıslak alanlar seramik kaplı, odalar ve salon tabanları parke kaplı, mutfak ve antre dolaplıdır. Bahçe kısmında 10,00 m2 alanlı depo, ile çeşitli meyve ağaçları bulunmaktadır.

Adresi : Yeşiltepe Mahallesi 3470 Parselde Kain Yeşilyurt/Malatya / MALATYA

Yüzölçümü : 230,00 m2

İmar Durumu :Var , İnşaat tarzı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı içerisinde olup , İmarı ikiz nizam 3 katlı konut alanında kalmaktadır. İmar uygulaması yapılmamıştır.

Kıymeti : 2.400.000,00 TL

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir