Depremzede Kuaför Dünya Şampiyonu Oldu

Depremzede Kuaför Dünya Şampiyonu Oldu
Malatya'da kuaför Şener Eroğlu, 26 ülkenin katıldığı Global Fashion Progress'de dünya şampiyonu oldu.

Malatya'da yaşayan ve 14 yaşında eline aldığı tarak ile makası hiç bırakmayan ve çıraklıktan ustalığa giden serüvende kendine sürekli yeni hedefler koyan Şener Eroğlu, uluslararası arenada şampiyon olarak bir kez daha İstiklal Marşı'nı okutarak dünya birinciliğini elde etme başarısı gösterdi. 6 Şubat'ta yaşanan asrın felaketine evi ağır hasar alan ve konteynerde yaşayan başarılı kuaför, tüm zorluklara rağmen yılmadı ve bu yılda katıldığı şampiyonada dünya şampiyonu unvanını korudu.

Depremzede kuaför Şener Eroğlu, İtalya'da düzenlenen ve 26 ülkenin katıldığı dünya kuaförleri şampiyonasında klasik kesim kategorisinde en iyi sahne ve en iyi kareografi dalında dünya birincisi oldu. Kuaför yarışmada seçtiği temayla da dünyada savaşlar dursun çocuklar ölmesin mesajı veren 35 yıllık deneyimli kuaför Eroğlu, şimdi de Mart ayında düzenlenecek olan Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor.

Napoli'de 28-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen yarışmada CMC CAT Türkiye Kuaförler Milli Takımı olarak da dünya 3'üncülüğü elde ettiklerini kaydeden Eroğlu, "Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın anısına aldığımız kupayı armağan ediyorum. Bizlere destek sağlayan Federasyonumuz Başkanımız Bayram Karakaşa, Gökhan Hamarat Bey'e ve takım kaptanımız Erkan Engin ila Genel Başkan Yardımcımız Murat Tatlı'ya teşekkür ediyorum. Yine bizleri her zaman destekleyen Malatya Park AVM yönetim kuruluna da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Bir depremzede olarak Türk bayrağını uluslararası arenada bir kez daha gururlar dalgalandırdıkları için mutlu olduğunu ifade eden Eroğlu, "Hiçbir zaman Malatya'mızın terk etmedik, yılmadık. Allah devletimizden razı olsun. Şu anda biz konteynerde kalıyoruz. Orada hayatımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Depremzede Kuaför Dünya Şampiyonu Oldu

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir