Dev Afişle 'Gelir-Gider’ Tablosunu Karşınızda

Dev Afişle 'Gelir-Gider’ Tablosunu Karşınızda
Malatya’nın Pütürge ilçesinde Başkan Mikail Sülük, belediyenin 5 senelik gelir-gider tablosunu dev bir afiş yaptırarak ilçe hizmet binasına astı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde görevini üstlenen Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, 5 yıllık zamanda belediyenin gelir-giderleri, önceki dönemden kalan borçlar ile anlık borçların dökümü ile yapımı son bulan projelerin yer verildiği afişi ilçe meydanında yer alan bir iş merkezi binasının ön cephesine asarak kamuoyunun ve Pütürge halkına sundu.

Başkan Sülük, halkın huzuru ve refahı için daha yaşanabilir bir Pütürge hayali ile teslim aldığı görevi şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışında tutarak sürdürdüklerini ifade etti. Belediye Başkanlığı görevini üstlendiği günden bugüne şeffaf belediyecilik anlayışıyla 5 yıllık süre zarfında neler yaptıklarını ve nasıl bir mesafe kat ettiklerini ilçe halkına da bildirmek istediklerini söyleyen Sülük,

"Belediyenin şu anki durumu ile ilgili bilgileri kamuoyunun bilgisine sunduk. Göreve başladığımız günden bugüne 5 yıllık süre zarfında yaptığımız çalışmaları gelir-gider tablomuzu ilçe meydanında bulunan Hacı Sülük iş merkezinin ön cephesine asarak halkın takdirine sunduk. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir