Down sendromlu çocuklar hastaneyi gezdi

Down sendromlu çocuklar hastaneyi gezdi
21 Mart Down Sendromlular Günü münasebetiyle Down Sendromlu çocuklar Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.Adıyaman Down Sendromlular Derneği tarafından down sendromlu çocuklar...

21 Mart Down Sendromlular Günü münasebetiyle Down Sendromlu çocuklar Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Adıyaman Down Sendromlular Derneği tarafından down sendromlu çocuklar ilk olarak Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret etti. Ziyarette çocuklara şapka, tişört ve çeşitli hediyeler verildi. Hediyelerin verilmesi sonrasında çocuklar dernek üyeleri ve aileleriyle birlikte Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek burada hastaneyi gezdi. Hastaneyi gezen çocuklar hastanede temsili olarak yönlendirme ve güvenlik görevlisi oldu.

Hastaneyi gezen çocuklara Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Fatih Doğan, Down Sendromlular Derneği Başkanı Zeynal Abidin Şenlik, dernek üyeleri ve hastane çalışanları tarafından ikramlarda bulunuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir