Elazığ TSO'da 32. Dönem

Elazığ TSO'da 32. Dönem
1 Nisanda gerçekleşen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) 14 meslek grubu seçimleriyle belirlenen 42 kişilik Meclis üyeleri, 32. dönem yönetim organlarını belirledi.1 Nisanda gerçekleşen Elazığ TSO 14 meslek grubu seçimleriyle belirlenen...

1 Nisanda gerçekleşen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) 14 meslek grubu seçimleriyle belirlenen 42 kişilik Meclis üyeleri, 32. dönem yönetim organlarını belirledi.

1 Nisanda gerçekleşen Elazığ TSO 14 meslek grubu seçimleriyle belirlenen 42 kişilik Meclis Üyeleri, Merkez Seçim Kurulu gözetiminde 32. Dönem yönetim organlarını belirledi. Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Asilhan Arslan Elazığ TSO 32. dönemin Elazığ’a ve iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.

Yeni dönemde hedeflerinin Elazığ’a hizmet olduğunu belirten Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, “ 1 Nisan öncesi iki ayrı liste ile yarıştığımız arkadaşlarımızla bugün aynı çatı altında Elazığ’a hizmet için buradayız. Odamız 14 meslek grubu seçimlerini camiamıza yakışır bir olgunlukta gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bugün de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunumuz gereğince Merkez Seçim Kurulu gözetiminde organ seçimlerimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bugünkü seçimlerimizde 14 Meslek grubundan Elazığ TSO meclisine seçilmiş olan 42 arkadaşımız, yönetim kurulu, yönetim kurulu başkanı, TOBB üst kurul delegeleri, disiplin kurulu, meclis başkanı ve meclis başkanlık divanını seçmişlerdir. Bugünkü seçimlerimizle 2018-2022 dönemini kapsayacak olan Elazığ TSO Yönetim Organları şekillenmiştir” dedi.

Organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından odanın 32. dönem ilk meclis toplantısı yapıldı. En yaşlı üye sıfatıyla Ali Şekerlisoy başkanlığında toplanan Elazığ TSO Meclisi, gündem maddeleri doğrultusunda meclis başkanı ve başkan yardımcıları ile katip üye seçimleri yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir