Elazığlılar bir araya geldi

Elazığlılar bir araya geldi
Elazığlılar ve siyasetçiler İstanbul Üsküdar'da düzenlenen programla bir araya geldi.Marmara Elazığlılar Derneği (MARED) tarafından düzenlenen programla İstanbul'daki Elazığlılar ve Elazığlı siyasetçiler ağırlandı. İstanbul Üsküdar'da...

Elazığlılar ve siyasetçiler İstanbul Üsküdar’da düzenlenen programla bir araya geldi.

Marmara Elazığlılar Derneği (MARED) tarafından düzenlenen programla İstanbul’daki Elazığlılar ve Elazığlı siyasetçiler ağırlandı. İstanbul Üsküdar’da düzenlenen programa AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Ömer SERDAR, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, MARED Başkanı Mahmut Kahraman, ve çok sayıda Elazığlı iş adamı da katıldı.

Elazığlıların hasret giderdiği program, Harput yöresinin türkülerinden dinletisiyle başladı.

Programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,” Türkiye siyasi tarihinin belki en önemli tercihini yapacak. 16 Nisan tarihi 15 Temmuz, 1982, 71 ve 60 ile hesaplaşma günü olacak. O gün inşallah. Bizlere Pranga vurmaya çalışanlara hür bir ses ile “Evet” diyeceğiz ve bundan sonraki yarınları hep birlikte aydınlık bir şekilde inşa edeceğiz inşallah” dedi.

Muhalefetin oluşturmaya çalıştığı algı operasyonlarına işaret eden Milletvekili Açıkkapı,” Bugüne kadar Türkiye’de bu ülkenin insanlarına hizmet veremeyen, birilerinin prangasını kendilerine şiar edinenler 1960’dan beri Türkiye’de koalisyon süreçlerini yaşatan ve bu ülke insanına hak ettiği hizmeti tattırmayanlar bugün 15 yıldır Türkiye’de birçoğumuzun hayal dahi edemediği şeyleri gerçeğe dönüştüren bu kadrolara ve bu kadroların lideri, kefenini giyerek yola çıkan Recep Tayyip Erdoğan’a engel olmaya çalışıyorlar. Buraya gelirken Avrasya tünelinden geçtik, denizin 100 metre altında. Bu hizmeti güzel ülkemize kazandırılmasından dolayı ağıt yakanlar var. Bu ağıtları yakanlara daha biz çok ağıtlar yaktıracağız. Hizmete devam edeceğiz çünkü milletimizin hizmete ihtiyacı var. Yarınlarımızın aydınlık yarınlara dönüşmeye ihtiyacı var. 16 Nisan tarihinde ya Türkiye’yi yeniden büyük Türkiye olarak inşa etmeye karar vereceğiz, ya da geçmişte olduğu gibi koalisyon ve vesayetler süreçlerini yaşamaya devam edeceğiz. 16 Nisanda sandıkları tüm Elazığlılar olarak ‘Evet pusulaları ile patlatacağız inşallah buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Programda AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’da 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine değindi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir