Elaziz Belediyespor,Ertuğrul Köktürk'le anlaştı

Elaziz Belediyespor,Ertuğrul Köktürk'le anlaştı
Elaziz Belediyespor, son olarak Kozan Belediyespor'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Ertuğrul Köktürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeyi...

Elaziz Belediyespor, son olarak Kozan Belediyespor’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Ertuğrul Köktürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Kırmızı - Lacivertli ekip, bu kapsamda son olarak 3. Lig ekiplerinden Kozan Belediyespor’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Ertuğrul Köktürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Takımımız, son olarak Kozan Belediyespor’da forma giyen Ertuğrul Köktürk ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır. Geçen sezonun ilk yarısını Erokspor’da, ikinci yarısını ise Kozan Belediyespor’da geçiren Ertuğrul Köktürk, toplam 21 maçta 3 gol kaydetti. Yeni transferimize hoş geldin diyor, kırmızı - lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” denildi.

2015 yılında Başakşehir ile profesyonelliğe adım atan 24 yaşındaki futbolcu Güngörenspor, Çatalcaspor, Çubukspor, Kırıkhanspor, Erokspor ve son olarak Kozan Belediyespor’da forma giydi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir