Evkur Yeni Malatyaspor, Çalımbay'ı ikna için seferber oldu

Evkur Yeni Malatyaspor, Çalımbay'ı ikna için seferber oldu
Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, teknik adamlık görevine getirmek için teklif götürdüğü, ancak bu teklifi 'Bir süre dinlemek istiyorum' diyerek kabul etmeyen Rıza Çalımbay için ısrarını sürdürüyor.Ertuğrul Sağlam'ın istifasının...

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, teknik adamlık görevine getirmek için teklif götürdüğü, ancak bu teklifi ‘Bir süre dinlemek istiyorum’ diyerek kabul etmeyen Rıza Çalımbay için ısrarını sürdürüyor.

Ertuğrul Sağlam’ın istifasının ardından takımın başına iyi bir teknik adam getirmek için kolları sıvayan sarı-siyahlı yönetim ilk olarak Antalyaspor’dan ayrılan Çalımbay’a teklif sunmuştu. Bu teklifi şu an takım çalıştırmak gibi bir düşüncesi olmadığı ve bir süre dinlenmek istediği için geri çeviren başarılı teknik adamı ikna turları sürüyor.

Telefonda bir ön görüşme yapılan Çalımbay’ı yüz yüze görüşmek için İstanbul’a davet eden Malatya yönetiminin, bu görüşmede bütün imkanlarını masaya koyacağı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı taraftarların da gelmesi için kampanya başlattığı Çalımbay’a dört koldan markaj uygulayan yönetimin, hatırı sayılır kişileri de devreye koyduğu gelen bilgiler arasında.

Bu arada Doğu Anadolu temsilcisinin Çalımbay ile gerçekleştireceği görüşmeden istediği sonucu alamaması halinde alternatif planının Eskişehirspor’dan istifa eden Sergen Yalçın olduğu öğrenildi.

Bu akşam yapacağı toplantının sonucunun olumsuz olması halinde Sergen Yalçın ile masaya oturacağı belirtilen Malatya ekibinin, camia tepkisinden çekindiği için şu an bu planı açıklamadığı ifade ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir