Evkur Yeni Malatyaspor'da Karabükspor maçı hazırlıkları sürüyor

Evkur Yeni Malatyaspor'da Karabükspor maçı hazırlıkları sürüyor
Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda İnegölspor'u 2-0 yenerek üst tura yükselen Evkur Yeni Malatyaspor maçın ardından Bolu'ya geçerek Karabükspor ile pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik sorumlu olarak Ali Ravcı’nın başında bulunduğu Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu Termal Tesisleri’nde saat 11.00’de bir çalışma gerçekleştirdi. Tam kadro yapılan antrenmanın başında oyuncularla bir toplantı yapan Ravcı, kupa maçının geride kaldığını, şimdi asıl kulvarları olan lige dönmeleri gerektiğini paylaştı. İnegölspor karşısında oynayan futbolcuların düz koşu yaptığı antrenmanda diğer oyuncular çabukluk ve taktik ağırlıklı çalıştı.

Kupa maçındaki başarılı performanslarıyla dikkat çeken Dening ve Eren’e kendilerini ilk on birde oynayacakmış gibi hazır tutmaları uyarısında bulunan Ravcı’nın Karabük maçında kadroda değişikliğe gideceğinin sinyalini verdiği öğrenildi.

“Oyuncuların verdiği mücadeleden gayet memnunuz”

Takımdaki son durumla ilgili İHA’ya değerlendirmelerde bulunan Teknik Sorumlu Ali Ravcı, “Kupada tur atlamamız bizim için büyük moral oldu. Aslında bu tür müsabakalar kolay gibi gözükse de zorluk yanı oldukça fazladır. Sahaya çıkan oyuncuların verdiği mücadeleden gayet memnunuz. Tabi kadromuz alternatifli bir kadro. Elimizdeki oyuncuların hepsini hazır tutmamız lazım. Karabük ile oynayacağımız müsabakada sahaya çıkacak oyuncuların ellerinden gelen en iyi mücadeleyi sahaya yansıtacaklarından hiç şüphem yok. Bu hafta oynayacağımız müsabakayı kazanıp bir çıkış yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir