Fabo Makina İzmir

Fabo Makina İzmir

Fabo Makina İmalat Pazarlama San. ve Ltd. Şti. 2003 senesinde İzmir’de kurulmuştur. Başta Türkiye olmak üzere, dünyanın pek çok ülkesine Kırma Eleme, Yıkama Eleme ve aynı zamanda Beton Santrali ihracatlarına devam etmekteler. Kurulduğu günden bugüne dek sürdürdükleri hizmet anlayışıyla beraber hızlı bir biçimde büyüyerek 43 ülkeye ihracat yapmayı sürdüren bir firma haline gelmişlerdir. Ergonomik tasarım, uygun fiyat, yüksek kalite ve yılların kazandırdığı tecrübe ile Fabo Makine, ismini zirveye taşıyarak dünya markası haline gelmiştir.

Satılık Beton Santrali

Fabo Makine, satılık beton santrali dendiği zaman akla gelen ilk firmalardan biri olmak için çalışmalarını her daim sürdürmektedir. Daha kaliteli tesisleri, daha uygun fiyatlara sunmayı hedeflemektedir. Taş kırma eleme tesisi hizmetinde; topluma ve çevreye de saygılı biçimde üretim ortamı kurmaktalar. Hizmetlerine devam ettiği süreçte, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi biçimde anlamayı hedefleyerek tatmin ve memnuniyet seviyesini en üst düzeye çıkarmaktalar.

Mobil Kırma Eleme

Mobil kırma eleme anlamında Fabo Makina, edindiği tecrübelerle ön plana çıkmaktadır. Ürünleri; CE ve ISO 9002: 2010 standartlarındadır. Aynı zamanda yüksek mühendislik teknolojisiyle donatılmışlardır. Fabo Makina Taş Kırma Eleme Tesisleri ve Beton Santrallerinde sorunsuz bir şantiye sahası sağlayabilmek için devamlı olarak AR-GE çalışmalarına devam etmektedir. Fabo Makina’nın hizmetlerine ve hizmet detaylarının tamamına Fabo.com.tr adresinden kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir