FOX TV'den üzen final kararı! Sevilen dizi final yapıyor

FOX TV'den üzen final kararı! Sevilen dizi final yapıyor
FOX TV ekranlarından üzen haber geldi. Ekranların yeni dizisi için FOX TV final kararı aldı! FOX TV'nin kararı hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

Ekranların en çok dizi yapan ve final yapan kanalı FOX TV, bir final haberi daha yayınladı. Yeni sezonda dizilere teker teker şans veren ve bu hafta bile bir çok dizisi sete çıkan FOX TV sevilen diziye final kararı aldırdı!

FOX TV'den bir final kararı daha!

ft.jpg

Sezon öncesi en çok dizi hazırlığı yapan kanal olan FOX TV, her yıl olduğu gibi bu yılda final kararlarını erken almaya başladı. Bir çok yeni projesi bulunan ve oldukça zor başrolleri beraberinde getiren FOX TV, sevilen diziyle ilgili kararını verdi. İlk bölüm itibariyle tutmayan dizi için 5. bölümde final kararı alındı!

Son dakika Kader Bağları dizisi final yapıyor!

kader-bag.webp

Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu gibi çok sevilen oyuncuların başrollerinde yer aldığı Kader Bağları dizisi final kararı aldı. Henüz 3 bölüm yayınlanan ve bu hafta 4. bölümüyle ekranlara gelecek dizi yönetmen değiştirmesine rağmen istenilen verimi alamadı.

Kader Bağları 5. bölümde final yapıyor!

FOX TV, Kader Bağları dizisiyle ilgili kararını verdi. Sevilen dizi 5. bölümde final yaparak ekran macerasını tamamlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir