FÜ'de Kariyer Günleri programı

FÜ'de Kariyer Günleri programı
Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlüğü tarafından 'Kariyer Günleri' programı düzenlendi.FÜ Tıp Fakültesi Konferans salonunda yapılan 'Kariyer Günleri' programına konuşmacı olarak Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı ve Eczacıbaşı Holding...

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlüğü tarafından "Kariyer Günleri" programı düzenlendi.

FÜ Tıp Fakültesi Konferans salonunda yapılan "Kariyer Günleri" programına konuşmacı olarak Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı ve Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı katıldı.

Söyleşi programında Faruk Eczacıbaşı, ilk kitabı olan "Daha Yeni Başlıyor"da kendi kişisel deneyimlerinin yanı sıra Türkiye’nin geçirdiği dönüşümler ve dünyadaki son gelişmelerden yola çıkarak, her gün daha büyük bir ivmeyle hayata giren teknolojik gelişmelerin getirdiklerini ve götürdüklerini anlattı.

Yeni bir teknolojinin gerektirdiği davranış değişikliği ve onun verimliliğe katkısı konularıyla her zaman ilgilendiğini belirten Eczacıbaşı, TBV olarak 22 yıldır değişimin etkisini önceden kestirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bugün bu ihtiyacın 20 yıl öncesinden çok daha fazla olduğunu anlatan Eczacıbaşı;" Asıl istediğim, yeni modelleri ortaya çıkarmak için insanları düşünmeye sevk etmek. Çünkü akla gelebilecek her türlü soyut ve somut kurumun yenilenmeye ihtiyacı var. Ben mümkün olduğu kadar bunu değerlendirmeye çalıştım" dedi.

Söyleşi sonrası Rektör Prof. Dr. Demirdağ ile Vali Çetin Oktay Kaldırım günün anısına Eczacıbaşı’na hediye verdi.

Düzenlenen programa Vali Çetin Oktay Kaldırım, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Belediye Başkan Yardımcısı Abdulhakim Aydın, Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir