Gençleşmenin Sırrı Botoks

Gençleşmenin Sırrı Botoks

Botoks her ne kadar kadınların tercih ettiği bir yöntem olarak bilinse de erkeklerinde oldukça sık başvurduğu bir yöntemdir. Çünkü kadın ya da erkek farketmeden hepimiz yaşlanıyoruz. Yaşlanmanın belirtileri yüzde oluşan kırışıklıklar bizi mutsuz ediyor ve genç görünmek istiyoruz. Bu aşamada botoks ile gençleşme devreye giriyor. Botoks içeriğindeki vitamin ve maddeler cilde enjekte edilerek yaşlanma belirtileri olan kırışıklıklar ortadan kaldırılıyor. Botoks için bu yüzden gençleşmenin sırrı diyoruz. Ciltte oluşan kırışıklık, sarkma gibi etkileri ortadan kaldıran botoks, aynı zamanda farklı görünmek içinde başvurulan bir uygulamadır. Kaş düşüklüğü, dudak dolgusu, göz çevresi çizgiler gibi birçok bölgede uygulanıp cildin düzelmesi ve gençleşmesini sağlamaktadır.

Türkiye’nin her yerinde yaygın bir hizmet ağı ile botoks uygulaması yapılmaktadır. Botoks Ankara merkezi başta olmak üzere, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde %70 oranında uygulanmaktadır.

Botoks özellikle günümüzde kadınlar tarafından dudak dolgusu için kullanılmaktadır. Kalın ve gösterişli dudak yapısına sahip olmak isteyen kadınlar botoks ile farklı dudaklara sahip oluyorlar. Yaşadığımız her dönem güzel görünmek isteriz, her yaşın verdiği güzellik ayrı olsa da aynaya baktığımızda görmek istediğimizle mutlu oluruz. Bu yüzden kendinizi nasıl mutlu hissediyor olacaksanız öyle yaşamalısınız. 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir