Gkv Özel Liselerinde Atatürk Konulu Konferans

Gkv Özel Liselerinde Atatürk Konulu Konferans
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Atatürk ve Devlet Adamlığı konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin yıldönümü nedeniyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen etkinlik çerçevesinde Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan, Atatürk ve Devlet Adamlığı konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen söyleşide Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan, Atatürk'ün bir çok yönünü anlatarak özellikle O'nun Devlet Adamlığı özelliklerini dile getirdi.

Etkinlikler çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen söyleşiye Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nükhet Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Söyleşinin sonunda öğrenciler Atatürk'le ilgili merak ettikleri bir çok konuyu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan'a yöneltti. Etkinliğin sonunda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki Prof. Dr Doğan'a günün anısına bir teşekkür plaketi takdim etti.

Gkv Özel Liselerinde Atatürk Konulu Konferans

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir