Gölbaşı TOKİ yolu asfaltlanıyor

Gölbaşı TOKİ yolu asfaltlanıyor
Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Yağmur Suyu Projesi nedeniyle bozulan TOKİ yolunun tamamının yeniden asfaltlanmaya başladığını söyledi.Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özdemir, 'TOKİ konutlarının Adıyaman...

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Yağmur Suyu Projesi nedeniyle bozulan TOKİ yolunun tamamının yeniden asfaltlanmaya başladığını söyledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özdemir, “TOKİ konutlarının Adıyaman yolundan başlayarak Gölbaşı Devlet Kavşağına kadar bozulan tüm alan asfaltlanacak. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz talimatlarımız doğrultusunda 9 mahallede cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarını sürdürmektedir. Önceliğimiz imara açılmış alt yapısı tamamlanmış olan yerlerin asfaltı yapılmaktadır. Burada ağır tonajlı araçların geçişleri nedeniyle bozulmalar olmakta. Bu bozulmaları biz de elimizden geldiğince düzeltmeye ve yenilemeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir. Ancak TOKİ yolu hem mahalle halkı için hem de bizler için çalışmalardan dolayı sorunlu bir yerdi. Bu hafta içinde bu çalışmalar da tamamlanacak” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir