Göz Hastanesi Çalışanı Şok Edici Bir Deneyim Yaşadı

Göz Hastanesi Çalışanı Şok Edici Bir Deneyim Yaşadı
Malatya'da özel bir göz kliniğinde görev yapan sağlık profesyoneli, popüler bir marketten satın aldığı kabuklu yemiş poşetini açtığında büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Malatya'da özel bir optik kliniğinde çalışan Hazar Ülger, iş çıkışı dostlarıyla birlikte Başharık Mahallesi'nde bulunan bir marketin şubesine uğradı. Burada çekirdek tüketen Ülger, evine döndüğünde ise şaşkına döndü. Poşetin içinde içilmiş bir sigara izmariti fark eden Ülger, paketin üzerinde belirtilen üretici şirketi aradı. Ancak poşette yazan firma yerine farklı bir firmanın telefonuna ulaştığını belirten Hazar Ülger, bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

“DAVA HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK”

Başından geçenleri anlatan Ülger,

“BİM’de alışveriş yaptık sonra çekirdek aldık arkadaşlarımla. Eve geldik ve fark ettik ki içinde sigara izmariti var. Konuyla ilgili bir muhatap bulamadık. Firma da bize dönüş yapmadı. Sonrasında bir video çekip bunu sosyal medya da paylaştık. Kısa sürede milyon izlendi video. Birçok yorum yapıldı benzeri şikayetlerle karşılaşanlar tarafından. Bu sıkıntılı bir süreç. Ben de bir sağlıkçı olarak, bu izmariti atan, içen kişinin herhangi bir bulaşıcı hastalığını olup olmadığını bilemiyoruz. Paketi hiçbir şekilde açmadık. İncelendiğinde zaten bu görülecektir poşetin orijinal kapalı olduğu. Dava hazırlıklarına başladık, kesinlikle bu ciddi bir konu” dedi.

Kredi kartıyla gerçekleştirdiği ödemenin ve bu durumun ekstresinde açıkça görüleceğinin altını çizen Ülger, konuyla ilgili olarak avukatının aracılığıyla süreci sonuna kadar izleyeceklerini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir