Hakim Çiftin Mezarındaki Yürek Burkan Feryat

Hakim Çiftin Mezarındaki Yürek Burkan Feryat
Hakim çiftin mezarları başında yankılanan yürek burkan bir çığlık: "Ayılın, evimize dönelim." Acılı bir ayrılığın izleri, sevginin sonsuz özlemiyle birleştiği bu anlarda, Hakim çiftinin mezarı önündeki dokunaklı sahneler, duygusal bir atmosfer oluşturdu.

Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan Adıyaman'daki apartmanda hayatını kaybeden hakim Tamer ve Nazlıcan Levent çifti, afetin 1. yıl dönümünde mezarları başında anıldı. Acılı anne, duygusal anlar yaşayarak, "Kalkın evimize gidelim. Tamerim kalk, adını taşlara yazdım oğlum. Olmadı bu, sana yakışmadı" diyerek gözyaşı döktü. Kahramanmaraş merkezli 7.6 ve 7.7 büyüklüğündeki depremler, Türkiye'yi yasa boğmuştu. "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen afette, Adıyaman'da bulunan 13 katlı Özkan Apartmanı da yıkılmıştı. Henüz 5 aylık evli olan Tamer ve Nazlıcan Levent çifti, enkaz altında kaybedilmişti. Çift, Malatya Şehir Mezarlığı'nda yan yana defnedilmişti. Yıl dönümünde dualarla anılan çift, acı bir şekilde kaybedilen yaşamlarıyla hatırlanmıştı.

"EVİMİZE DÖNELİM"

Mezarlık ziyaretinde bulunan Zeynep ve İdris Levent çifti, oğulları ve gelinleri için dualar okudu. Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Çiftin mezarının yanına oturan ve gözyaşlarına hakim olamayan Zeynep Levent, "Nazlım kınalı kuzum, dönelim evimize. Yıllarımı onlara verdim. Tamer'im kalk. Adını taşlara yazdım oğlum. Olmadı bu, sana yakışmadı. Adını taşlara yazdım yavrum, bu sana yakışmadı" diyerek duygusal anlar yaşadı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir