Huzur evi sakinleri, el emeklerini sergiledi

Huzur evi sakinleri, el emeklerini sergiledi
Elazığ'da huzurevi sakinleri, el emekleriyle hazırladıkları ürünleri sergiledi.Gazi Huzurevi'nde kalan yaşlılar, yaptıkları el emeği göz nuru eserleri '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' sebebiyle sergiledi. Seramik ve ahşap boyama...

Elazığ’da huzurevi sakinleri, el emekleriyle hazırladıkları ürünleri sergiledi.

Gazi Huzurevi’nde kalan yaşlılar, yaptıkları el emeği göz nuru eserleri ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ sebebiyle sergiledi. Seramik ve ahşap boyama ürünlerinden oluşan sergide 100’e yakın el emeği yer aldı. Serginin açılışına Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı ve davetliler katıldı.

Yaşlıların vakitlerini el sanatları yaparak değerlendirdiğini belirten Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez, "Yaşlılarımız, el sanatı ürünlerini yaparken hem kendileri güzel vakit geçirmiş hem de çok güzel eserler ortaya çıkarmış" dedi.

Huzurevinde kalan yaşlıların hayatlarını kaliteli ve nitelikli geçirmeleri adına sosyal faaliyetler yapıldığını aktaran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, "Bu sosyal faaliyetlerden biriside el sanatları ürünleri yapmalarıdır. Bu sosyal faaliyetler yaşlılarımıza hem ruhsal yönden olumlu bir etki yapmakta hem de onların hayata dair bağlılıklarını artırmaktadır" diye ifade etti.

Daha sonra, serginin açılışı katılanlar tarafından yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir