instagram hesap silme linki

instagram hesap silme linki
Instagram hesap kapatmak için bu yazımızdaki adımları sırasıyla uygulamanız yeterlidir.

Milyonlarca kullanıcısı olan instagram, her saniye yeni fotoğraflara ev sahipliği yapıyor. Sitenin popülaritesi bir yana, artık sıkılanlar ve instagram hesap silme yöntemleri arayanlar da var. Bu yazıda instagram hesabı nasıl silinir sorunuza yanıt vereceğiz.

Eğer Instagram platformu ile işiniz tamamen bittiyse ve kalıcı olarak hesabınızı silmek istiyorsanız, hesabınızı kalıcı olarak ortadan kaldırabilirsiniz. Instagram silme işlemini gerçekleştirmeden önce, bütün profil ayrıntıları, fotoğraflarınız, video, yorum, beğeni ve takipçiler de tamamen silineceğini aklınızdan çıkarmayın.

Bu yüzden instagram hesap silme işleminden önce, fotoğraf ve videolarınızı kaydedip yedeklemek isteyebilirsiniz. Bunu elle yapabileceğiniz gibi, Instaport benzeri üçüncü parti uygulamalar da tercih edebilirsiniz.

instagram hesap silme linki

Instagram hesap silme işlemi için şu adımları uygulayarak hesabınızı tamamen kapatabilirsiniz;

1. Instagram hesap silme işlemi için öncelikle hesabınıza giriş yapın ve ardından buradan hesap silme sayfasına gidin.

2. Yukarıda verdiğimiz instagram hesap silme linkine tıkladıktan sonra, ilgili sayfada aşağı inin ve ‘Hesabınızı Silin’ seçeneğine tıklayın.

3. Instagram hesap silme işlemine devam etmeden önce hesabınızı neden silmeye karar verdiğinizi soracaktır. Soruyu, hesabınızı kapatma nedeniniz ile yanıtlayın.

4. Şifrenizi tekrar girin ve instagram silme işlemini onaylayarak hesabı silmeyi doğrulayın.

Not: instagram hesap silme işlemi mobil uygulamada yapılamamaktadır. Bu yüzden bir web tarayıcısından instagram hesabınızı silebilirsiniz.

Kaynak yazı: https://www.teknokenar.com/instagram-hesap-silme/

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir